Joustavat tilausajot kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

Orajärven Bussit Oy liikennöi tilausajot joustavasti ja luotettavasti koko Suomen alueella. Tarvittaessa liikennöimme myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

 

Toteutamme tilausajot kaikenlaisille asiakkaille laidasta laitaan. Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi muun muassa yhdistyksiä, yrityksiä, urheiluseuroja ja kouluja.

Suunnittelemme ja toteutamme ajon toiveidesi mukaan.

 

Jos etsit varmaa ja täsmällistä yritystä tilausajoon, ota yhteyttä. Hoidamme kuljetukset laadukkaalla kalustolla ja ammattitaitoisin, ystävällisin kuskein. Meidän kyydissämme viihdyt varmasti!

Tilausajot kaikenlaisiin tarpeisiin

Orajärven Bussit Oy on luotettava pitkän linjan yritys, joka hoitaa kaikenlaiset tilausajot varmalla ammattitaidolla. Jos etsit linja-autoa vaikkapa työporukan tarpeisiin, koululaisryhmälle tai urheiluseuralle, me hoidamme homman.

 

Kattavasta linja-autokalustostamme löytyy sopiva bussi oikeanlaisilla varusteilla kaikenlaisille ryhmille. Kokeneet, ystävälliset kuskimme tekevät matkastasi miellyttävän ja joutuisan.

 

Tilausajobusseissamme on mukavat istuimet, hyvin jalkatilaa ja kaikki tarvittavat varusteet sujuvaan matkaan. Voit esittää erityistoiveita siitä, mitä linja-automatkalta kaipaat – pyrimme täyttämään asiakkaidemme kaikki toiveet.

Tutustu kalustoomme

Turvalliset ja täsmälliset kuljetukset

Tilausautosi ratissa on aina kokenut bussikuski, joka tuntee reitin ja halutut kohteet. Sinä voit rentoutua, sillä kuski vie sinut ja ryhmäsi perille sovitussa aikataulussa. Matkanteossa pyritään pitämään aina pientä joustovaraa, jos matkan varrella ilmenee pysähdystarpeita.

 

Jos etsit toteuttajaa tilausajolle, ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai täyttämällä oheinen tilauslomake. Kerro meille matkan ajankohta, reitti ja muut tärkeät tiedot tilausajoon liittyen. Palaamme asiaan pian ja annamme tarjouksen ajosta. Olemme palveluksessasi!

Tilausajon tilauslomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.